Dršťková polévka z předvařených drštěk
Recept ještě nebyl hodnocenDršťková polévka je jednou z nejoblíbenějších českých klasik. Díky předvařeným dršťkám není tak časově náročná na přípravu a již za hodinu bude vonět kuchyní a vy ji…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Dršťková polévka je jednou z nejoblíbenějších českých klasik. Díky předvařeným dršťkám není tak časově náročná na přípravu a již za hodinu bude vonět kuchyní a vy ji…
Rychlé, jednoduché a spolehlivé recepty jsou dobrým řešením nejen tehdy, když máme málo času. Sáhneme po nich, když potřebujeme něco chutného pro návštěvu, co se…
Recept na smažený květák obalený v těstíčku nebo v trojobalu je znám už po celé generace a přesto se stále těší velké oblibě. Dozlatova osmažené růžičky květáku chutnají…
Čočku přebereme, umyjeme, zalijeme studenou vodou a necháme asi 2 hodiny stát.Petržel, celer a mrkev oškrábeme, omyjeme a nastrouháme na hrubé nudličky.Cibuli oloupeme,…
Několik krajíčků staršího chleba a vejce najdeme doma téměř vždy, i když jsme zrovna nebyli nakupovat. Chléb ve vajíčku, se strouhaným parmezánem, je výborný jako teplá…
Oloupané brambory nakrájíme po délce na osminky. Dáme do studené vody na 30 minut a osušíme.Vejce rozšleháme se solí, kořením a pepřem. Strouhanku smícháme s paprikou,…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Náhražka kávy, která nemá s kávou nic společného. Cikorka bývala nápojem chudých
Dagmar Pecková se podělila o recept na skvělého králíka a říká: Na sociálních sítích baví lidi víc můj „žvanec“, než má tvorba
Pramen zdraví z Posázaví: Na domácím pribináčku si pochutnáte vy i vaše děti