Kandovaná kůra z citrusového ovoce
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve ovoce důkladně omyjeme horkou vodou a vydrhneme kůru kartáčkem. Díky různým postřikům a konzervantům čím důkladněji, tím lépe... Vše nakrájíme na nudličky,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 168 kJ / 40 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,80 g |
Tuky | 0,10 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,05 g |
–– mononenasycené | 0,02 g |
–– polynenasycené | 0,03 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 8,50 g |
– cukry | 7,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejprve ovoce důkladně omyjeme horkou vodou a vydrhneme kůru kartáčkem. Díky různým postřikům a konzervantům čím důkladněji, tím lépe... Vše nakrájíme na nudličky,…
Ledový salát (nebo little gem...) natrháme do mísy. Přidáme na nudličky pokrájené zelí a mrkev.K zelenině přidáme natrhanou dužinu z oloupaného pomela, pokrájené měsíčky…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 24. 4. 2024 09:13
Jak nejlépe oživit zvadlé listy zeleniny a salátů? Pomůžou lednice, utěrka, voda, hluboký talíř i obyčejný igelitový sáček
Trochu líné bochánky: Upečte si na Štědrý den typické staročeské pečivo peciválky
Řecký koláč portokalopita podle Josefa Maršálka: Snadný moučník voní mandlemi a je vláčný díky pomerančovému sirupu