Prejtem plněné bramborové knedlíky se špenátem
Recept ještě nebyl hodnocenBramborové knedlíky můžeme naplnit různě. V zimě třeba takovou pochoutkou, jako je prejt, protože z čerstvé zabíjačky bude chutnat prostě nejlíp. Ke knedlíkům pak…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Bramborové knedlíky můžeme naplnit různě. V zimě třeba takovou pochoutkou, jako je prejt, protože z čerstvé zabíjačky bude chutnat prostě nejlíp. Ke knedlíkům pak…
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a…
Mezi oblíbené zabijačkové dobroty patří bezesporu prejt, dobře ochucený a příjemně vonící po majoránce. Naplnit jím můžete i plátky z vepřové kýty, které pak můžete…
Bramboráky s prejtem a kysaným zelím jsou lahodnou obměnou klasiky české kuchyně. Křupavé placky z bramborového těsta doplněné výraznou chutí prejtu a zelí tvoří syté a…