Tvarohový koláč s lískovými oříšky
Recept ještě nebyl hodnocenDo mísy nasypeme ovesné vločky, přidáme 3 bílky, kakao, kokosový olej, mléko a stévii. Všechny ingredience pořádně promícháme a hotové těsto vlijeme do kulaté formy,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do mísy nasypeme ovesné vločky, přidáme 3 bílky, kakao, kokosový olej, mléko a stévii. Všechny ingredience pořádně promícháme a hotové těsto vlijeme do kulaté formy,…
Suroviny na košíčky vypracujeme na vále. Já dávám na chvíli do ledničky odpočinout. Posléze vyplňuji nevymazané formičky na košíčky těstem a dám péct do trouby do…
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
VIDEO: Eliška testuje polévkárny v Praze. Skvělou hrachovku mají v Podolí, vývar na Pankráci
Jak na nejlepší slovenské halušky? Zapomeňte na vejce a brambory raději nestrouhejte!
Cukrář Josef Maršálek o Alžbětě II.: S královnou končí jedna éra, berme to jako příležitost být lepšími lidmi