Velikonoční kotleta
Recept ještě nebyl hodnocenVepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 150 kJ / 36 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,67 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,67 g |
Tuky | 0,27 g |
– nasycené | 0,03 g |
– nenasycené | 0,17 g |
–– mononenasycené | 0,03 g |
–– polynenasycené | 0,13 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 2,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 400 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 6,67 g |
– cukry | 5,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Vepřová kotleta je kvalitní maso. O Velikonocích můžeme oživit vepřové kapsy vloženým vařeným vejcem. Okořeníme pak oblíbeným kořením a připravíme tak, aby maso nebylo…
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
Královské chutě: Po královně Alžbětě II. byl pojmenován „Ma'amburger“. Jedla ho vždy bez housky, zato s brusinkovým kompotem
Jak připravit těsta na cukroví: Dejte si pozor, jak zpracováváte ořechy i máslo, říká Míša Landová z Peče celá země