Okouník mořský a salát misticanza
Recept ještě nebyl hodnocenRozpálíme pánev, nalijeme olej, kousek másla. Okouna osolíme, opepříme, polijeme šťávou z citronů. Položíme na pánev asi na 4 minuty z každé strany. Salát omyjeme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 93 kJ / 22 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,40 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 0,20 g |
| – nasycené | 0,04 g |
| – nenasycené | 0,16 g |
| –– mononenasycené | 0,02 g |
| –– polynenasycené | 0,14 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 1,40 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 10 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 3,00 g |
| – cukry | 2,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
Rozpálíme pánev, nalijeme olej, kousek másla. Okouna osolíme, opepříme, polijeme šťávou z citronů. Položíme na pánev asi na 4 minuty z každé strany. Salát omyjeme…
Jablka očistíme, já jen vyloupnu ošklivá místa jablek, jinak neloupu, mrkev oloupeme. Obé nastrouháme. Oloupaný banán dle stupně zralosti buď nahrubo nastrouháme nebo…