Palačinky se švestkami a sněhovou čepicí
Recept ještě nebyl hodnocenŠvestky umyjte, vypeckujte, pokrájejte na dílky a krátce poduste na víně nebo vodě s kouskem máty a cukrem pod pokličkou do poloměkka, pomocí sítka vyjměte a nechejte…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Švestky umyjte, vypeckujte, pokrájejte na dílky a krátce poduste na víně nebo vodě s kouskem máty a cukrem pod pokličkou do poloměkka, pomocí sítka vyjměte a nechejte…
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 26. 4. 2024 10:25
Přidáno 26. 4. 2024 09:32
Holka u plotny radí: Jak na piškotovou roládu, aby nepopraskala?
K večeři i na oslavu: Tradiční i netradiční pomazánky, které zvládnou i začátečníci
V akci: Máslo ve slevě se vyplatí koupit ve „velkém“. Bude se hodit do cukroví, ale i zmrazené vydrží díky triku 3 v 1 až rok