Jelení ragú
Recept ještě nebyl hodnocenŠpek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Špek nakrájíme na malinkaté kostičky (lépe se vypeče). Mrkev očistíme a nakrájíme na tenčí půlměsíčky, petržel a celer očistíme a nakrájíme na malé kostičky. Obě…
Francouzský slaný koláč quiche je velice chutný a opravdu sytý. Existuje spousta různých náplní, ale mezi jednu z těch nejlepších patří kombinace brokolice, špenátu s…
Všechny suroviny smícháme dohromady a rukama vypracujeme těsto. Z množství by měly být asi 2 bulky, záleží na velikosti.Pečeme na 200 stupňů (horkovzduch) asi 25 minut.
Oblíbené karbanátky můžeme připravit i ve zdravější a bezmasé verzi. Připravíme je z vařené červené čočky a brambor. Dochutíme je lahůdkovým droždím. Díky lněnému…
Nejdříve do mixéru vložíme slunečnicová semínka a dýňová semínka. Rozemeleme je tak, až jsou z nich malé kousky. Z mixéru odebereme jednu polévkovou lžíci semínek a…
Sušená rajčata mají výraznější chuť než ta čerstvá a jsou mírně slaná. Připravit z nich můžete třeba pomazánku s vlašskými ořechy, dochucenou dýňovým chlebem. Podávat ji…
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno před 22 hodinami
K táboráku patří špekáček: Víte, jak poznáte kvalitní a jak ho nařezat, aby se dokonale opekl?
Nejkřupavější krutony jsou ty ručně trhané. Máslo, česnek a voňavé bylinky udělají z obyčejného starého pečiva luxusní zážitek
Obohaťte svůj letní jídelníček o nový salát: Ten lyonský výborně zasytí díky třem ingrediencím