Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jelení ragú

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 150 min Doba přípravy: 150 min

150 min (150 min příprava)

23. 1. 2021 08:48

Suroviny

Porce: 3-4

Nutriční hodnoty

Energie4 546 kJ / 1 086 kcal
Bílkoviny79,62 g
Tuky58,04 g
Vláknina15,14 g
Cholesterol 179 mg
Sodík 954 mg
Sůl2,29 g
Sacharidy23,52 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso jelení, špek, cibule červená, cibule bílá, mrkev, petržel, celer, protlak rajčatový, víno bílé, olej slunečnicový, voda, jalovec, koření nové koření, pepř čtyř barev, sůl himalájská

TopRecepty.cz

Jelení ragú

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/7QP1