Nakládaný hermelín I
Recept ještě nebyl hodnocenKlasika, se kterou zazáříte na každém večírku i narozeninách. K chuti přijde po celý rok, například jako chuťovka k pivu i sklence vína. Zároveň se skvěle hodí jako…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 291 kJ / 309 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 23,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 23,33 g |
– nasycené | 15,00 g |
– nenasycené | 7,40 g |
–– mononenasycené | 6,67 g |
–– polynenasycené | 0,73 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 1,33 g |
– cukry | 1,33 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Klasika, se kterou zazáříte na každém večírku i narozeninách. K chuti přijde po celý rok, například jako chuťovka k pivu i sklence vína. Zároveň se skvěle hodí jako…
Jednoduchý recept, který zachrání každý večírek, ale posluží i hladovcům ke svačině nebo k večeři. Hermelínová pomazánka patří ke stálicím české studené kuchyně. Stačí…
Vychytaný recept na přípravu hermelínu se v sezóně grilování bude určitě hodit. Většina z nás už je masem přejedená. Mezi rychlejší alternativy patří měkký, smetanový a…
V troše oleje rozmícháme oblíbené koření, Hermelín směsí potřeme, zabalíme do alobalu a dáme do trouby na 20 min na 200°C.Hermelín vyndáme z trouby, necháme 5 minut…
V troše oleje rozmícháme oblíbené koření, Hermelín směsí potřeme, zabalíme do alobalu a dáme do trouby na 20 min na 200°C.Hermelín vyndáme z trouby, necháme 5 minut…
Listové těsto je zkrátka geniální ve své univerzálnosti. Díky své neutrální máslové chuti se dá kombinovat takřka s čímkoli. Slaný moučník, křupavý i šťavnatý současně,…
Když je grilovací sezóna v plném proudu, obvykle vůně a chuť šťavnatého masa nemá konkurenci. Svou oblibu si čím dál více získává grilovaná zelenina a sýry. Máme pro vás…
Velmi snadné a hlavně chutné pohoštění. Čtverečky z listového těsta naplníme dle chuti uzeninou, sýrem, zeleninou a zapečeme. Výborné jsou teplé i vychladlé a skvěle se…
Francouzský toust je způsobem, jak vytvořit opravdu luxusní snídani. Slanou variantu s hermelínem a šunkou si dopřejeme, když máme více času na přípravu. Toust, ochucený…
Čeká vás důležitá oslava? Místo chlebíčků zvolte obložené mísy, kde si každý vybere, co má rád. Pokud zvolíte salámové, sýrové i zeleninové talíře, nebude host, který by…
Smažený Hermelín se těší veliké oblibě. Aromatický plísňový sýr naplňte šunkovým salámem a potřete hořčicí, jeho chuť tak bude o dost zajímavější. Sýr, připravený dle…
Recepty z jednoho hrnce nebo pekáče patří k těm nejoblíbenějším. Příprava bývá jednoduchá a rychlá, navíc po ní nezůstane hromada špinavého nádobí. Gnocchi zapečené se…
Hermelínové chipsy jsou křupavá a lahodná pochoutka, která spojuje jemnost sýra s křupavou zlatou krustou. Skvěle se hodí jako originální chuťovka k pivu či vínu, ale i…
Dobrá pomazánka nás může zachránit, když nevíme co ke svačině, nebo večeři. Jednoduchou hermelínovou pomazánku s vajíčky můžeme namazat i na jednohubky, nečekanou…
Jak jednoduše a téměř bez práce připravit výtečný oběd pro celou rodinu? Dobrou volbou jsou zapečené brambory podle tohoto receptu. Aby nebyly jen tak obyčejné, doplníme…
Pokud se marně pokoušíte dostat do svých dětí špenát, tohle by mohl být ideální recept právě pro vás. Děti palačinky milují a v zelené podobě by je mohly zaujmout.…
Kdo by neznal Ondráše, kuřecí řízek v bramborovém těstíčku, ozvláštněný o aromatický hermelín. Těsto je příjemně okořeněné česnekem, cibulí a provoněné majoránkou.…
Velmi jednoduchý, ale skvěle dochucený míchaný salát se dvěma druhy sýru se perfektně hodí jako lehká večeře či příloha ke grilovaným specialitám. Stačí přidat pár…
Jednoduchý recept na chutnou a vydatnou večeři z jednoho pekáčku, po které se můžou utlouct nejen děti, ale i dospělí. Řeč je o zapečených šunkoflecích s několika druhy…
Tuto výbornou večeři nebo svačinu připravíme velmi snadno. Na tousty plněné sýrem a debrecínkou položíme plátky hermelínu a zapékáme, dokud sýr nezezlátne. Můžeme je…
Léto, slunečné počasí, čerstvý vzduch a vůně rozpáleného grilu - to je dokonalá idylka. Pokud nechceme grilovat jen maso a zeleninu, vyzkoušíme sýr. Nejčastěji se…
Květák se dá připravovat na stovky způsobů. V tomto receptu je zapečený s bramborami, hermelínem a šunkou a vše doplňuje smetanová omáčka. Nechybí ani krustička…
Tento pokrm je rychlovka k večeři či svačině. Je možno tak využít i zbylé vařené brambory, příprava bude ještě rychlejší. Použít můžete i jiné druhy plísňových sýrů,…
Cuketová sezóna je v plném proudu, pojďme si z této zdravé zeleniny připravit chutné a křupavé karbanátky. Placičky provoněné česnekem a obohacené nastrouhaným sýrem…