Plněná zapečená rajčata
Recept ještě nebyl hodnocenRajčata rozpůlíme, vydlabeme, vnitřky osolíme, nasekáme do nich bazalku a vyložíme kousky sušené šunky.Nakonec vložíme do každé půlky uzenou třešničku mozzarely a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 056 kJ / 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 26,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 26,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 15,00 g |
– nasycené | 10,00 g |
– nenasycené | 4,40 g |
–– mononenasycené | 4,00 g |
–– polynenasycené | 0,40 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 267 mg |
Sůl | 0,67 g |
Sacharidy | 3,33 g |
– cukry | 3,33 g |
––– laktóza | 3,00 g |
Rajčata rozpůlíme, vydlabeme, vnitřky osolíme, nasekáme do nich bazalku a vyložíme kousky sušené šunky.Nakonec vložíme do každé půlky uzenou třešničku mozzarely a…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno 18. 4. 2024 19:14
Náš život s celiakií: Šetření při bezlepkovém pečení aneb Jak jsem se přes speciální mouky dostala až k těm nejobyčejnějším
Rebarborová marmeláda: Voní mátou a pikantní chuť jí dodá zázvor. Při vaření šetřete vodou, rebarbora ji totiž pustí až dost
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka