Pudinkové řezy s tatrankovým posypem
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve vyšleháme tuhý sníh z bílků, přidáváme po částech moučkový cukr, opět zašleháváme. Dále už jen lehce zamícháme postupně žloutky (už ne šlehačem) a nakonec zase…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 2 206 kJ / 527 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 6,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 1,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 5,00 g |
Tuky | 30,00 g |
– nasycené | 16,00 g |
– nenasycené | 14,00 g |
–– mononenasycené | 6,00 g |
–– polynenasycené | 8,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 4,60 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 56,00 g |
– cukry | 36,00 g |
––– laktóza | 4,00 g |
Nejdříve vyšleháme tuhý sníh z bílků, přidáváme po částech moučkový cukr, opět zašleháváme. Dále už jen lehce zamícháme postupně žloutky (už ne šlehačem) a nakonec zase…
Tradiční pracny v netradičním podání. Hledáte jednoduchý recept na cukroví, ale už nezbývá moc času na jeho předvánoční uležení? Zkuste tatrankové pracny, protože tyhle…
Na vál dáme nastrouhané tatranky, prosátý cukr, kakao, vaječný koňak a máslo.Zpracujeme těsto, pokud je lepivější, můžeme ještě do těsta přidat nastrouhané ořechy.Dáme…
Do mísy dáme na jemno nastrouhané tatranky nebo Horalky, přidáme moučkový cukr, rozpuštěné vychladlé máslo, rum a nakonec kakao. Vše zpracujeme v těsto a vložíme do…
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Přidáno 27. 3. 2024 08:41