Pudinkové řezy s tatrankovým posypem
Suroviny
Porce: plech 30x40cm
Nutriční hodnoty
Energie | 16 628 kJ / 3 974 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 102,51 g |
Tuky | 111,38 g |
Vláknina | 14,18 g |
Cholesterol | 1,74 g |
Sodík | 1,01 g |
Sůl | 2,26 g |
Sacharidy | 633,38 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Recept mi přišel mailem.
Zakysaná smetana krásně chuťově obohatí, zjemní pudinkovou vrstvu.
Snažila jsem se vyhledat podobný, ale podle hlavních surovin pudink+zakys.smetana je to dost problém.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
6. 7. 2016 14:04
20. 5. 2014 22:05
16. 8. 2013 13:56
22. 1. 2012 16:13
7. 12. 2011 21:04
7. 12. 2011 19:40
Ale tento krém není moc tuhý, takže možná, že jsi měla jen o něco měkčí, než já. Trochu to jistí to máslo, mělo by být takové to tužší...
Díky za vyzkoušení, těší mě to
Magdalenka - plech 30x40cm, mám to uvedeno nahoře u rcptu.
7. 12. 2011 15:02
Ešte dotaz - nie je to robené na najväčšom plechu do rúry? Podľa fotiek neviem tipnúť veľkosť plechu. Dík!
7. 12. 2011 13:01
28. 9. 2011 19:03
Už nemůžu na vzkazy ani svoje recepty
27. 9. 2011 12:48
23. 9. 2011 23:18
21. 9. 2011 20:52
20. 9. 2011 15:46
20. 9. 2011 13:00
přikládám recept, podle kterého jsem pekla tento piškot http://www.toprecepty.cz/recept/15574-zakladni-pis..., je tam vidět i postup...
Ono je více způsobů, jak našlehat piškotové těsto, např.
a)šlehat žloutky s cukrem, přidat sníh a mouku, nebo
b)šlehat celá vejce s cukrem, přidat mouku... To možná myslíš.
Je to v podstatě jedno, jaký způsob zvolíš, hlavně vždy pořádně šlehat, já jsem spokojená s tímto uvedeným postupem, zdá se mi rychlý a ověřený.
Pokud šlehám s přidáním oleje a prášku do pečiva, volím způsob žloutky s cukrem do pěny, přidat olej,příp. mléko/vodu a nakonec sníh a mouku s pr.do pečiva.
Kdyby Ti to takhle nestačilo, napiš...
20. 9. 2011 11:29
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí čtvrtky se žampionovou omáčkou
Přidáno před 3 hodinami
Brambory zapečené s medvědím česnekem, sýrem a smetanou v remosce
Přidáno před 7 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Přidáno před 7 hodinami
Nepečené řezy “Nanaimo”
Přidáno před 8 hodinami
Chřest s holandskou omáčkou a opečenou šunkou
Přidáno před 8 hodinami
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 10 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Smažená rýže s kuřecím masem jako z asijského bistra
JaninaZ. uvařila před 1 hodinou
Škvarkovníčky (škvarkové rohlíčky)
Tonja uvařila před 1 hodinou
Úžasně rychlá tvarohová buchta s povidlím, chuť jako koláče, hned hotová
Viera19@seznam.cz uvařil před 2 hodinami
Nadýchaný perník
Haninaa uvařil před 3 hodinami
Houbovo-pórkové vepřové maso
Elivet uvařil před 3 hodinami
Pečený losos s parmazánem a rajčatovým ragú
Moanka uvařila před 3 hodinami
Čokoládové muffiny bez mléka
Wanilor uvařila před 5 hodinami
Brownies I.
MarenkaKonvalinkova uvařila před 6 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
7 ostružinových zákusků: Užijte si dobroty s výraznou chutí plodů
Připravit hladký a nadýchaný pudinkový krém s námi zvládnou i začátečníci. Stačí dodržet několik důležitých zásad
Retro okénko: Citrusové želé obalené v cukru stálo kdysi 3 Kčs. Prodává se i dnes, ale můžete si podobné vyrobit i doma
Další recepty
Tématické fráze: pudinkové řezy luxusní pudinkové řezy řezy s tatrankami řezy s tatrankou pudinkové pracny řezy z tatranek moučníky a řezy recepty moučník s tatrankovým krémem buchta s tatrankou pudinkové řezy s ovocem a tatrankovým sypáním luxusní řezy řezy z tatrankami poleva z pudinku a vody rezy s tatrankovym kremem buchta s pudingem a tatrankou pudinkové řezy se zakysanou smetanou jemna a hebka jahodová bublanina řezy s tatranky jablečné řezy luxusní buchta s tatrankovým posypem
Suroviny: vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, pudink vanilkový, mléko, cukr vanilkový, cukr moučkový, smetana zakysaná, máslo, ovoce, kakao, cukr moučkový, máslo, solamyl, voda, tatranka čokoládová
Pudinkové řezy s tatrankovým posypem
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/oApN
37 názorů