Těstovinový salát BOMBA!
Recept ještě nebyl hodnocenNa malé lžičce oleje prohřejeme pokrájenou cibuli s paprikou (2-3 minuty), vyndáme z pánve na talířek, tak aby olej na pánvi zůstal. Do tohoto výpeku dáme orestovat na…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 1 509 kJ / 361 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 12,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 1,20 g |
– nasycené | 0,40 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,15 g |
–– polynenasycené | 0,15 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 2,90 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 74,00 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Na malé lžičce oleje prohřejeme pokrájenou cibuli s paprikou (2-3 minuty), vyndáme z pánve na talířek, tak aby olej na pánvi zůstal. Do tohoto výpeku dáme orestovat na…
Přidáno před 9 minutami
Přidáno před 28 minutami
Přidáno před 47 minutami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak grilovat hermelín? Aromatickou chuť i vůni zvýrazní marináda, kolečka cibule nebo plátky slaniny. Důležité je sýr dobře zabalit
Přebytečný výpek ze slaniny? Nevyhazovat! Máme pro vás 4 skvělé tipy, jak si s ním poradit
Sytá zeleninová polévka s ovesnými vločkami: Důležité je vločky předem opražit a přidat hodně česneku, vůni dodá majoránka