Růžové těstoviny se sekaným vejcem
Recept ještě nebyl hodnocenTěstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě doměkka, vajíčka natvrdo. Do kastrůlku vyklopíme celý obsah skleničky s treskou, prohřejeme, přidáme smetanu, omáčku provaříme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Energie | 987 kJ / 236 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 14,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 14,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 20,00 g |
– nasycené | 6,00 g |
– nenasycené | 12,00 g |
–– mononenasycené | 8,00 g |
–– polynenasycené | 4,00 g |
––– omega 3 | 1,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 30 mg |
Sodík | 600 mg |
Sůl | 1,50 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těstoviny uvaříme ve vroucí osolené vodě doměkka, vajíčka natvrdo. Do kastrůlku vyklopíme celý obsah skleničky s treskou, prohřejeme, přidáme smetanu, omáčku provaříme…
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Zákulisí Peče celá země: Jak vypadá natáčení populární soutěže, kdo peče za porotce a kam mizí všechny dobroty
Sedm kroků k tomu nejlepšímu cheesecaku. Jak zajistit, aby byl dokonale vláčný a rovný na povrchu
Jak připravit tu nejlepší cuketovou směs na topinku. Udělejte si ji do zásoby