Krůtí pajšlová polévka
Recept ještě nebyl hodnocenDo papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 548 kJ / 131 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 19,80 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 19,80 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 5,50 g |
– nasycené | 1,50 g |
– nenasycené | 3,20 g |
–– mononenasycené | 2,00 g |
–– polynenasycené | 1,20 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 250 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 0,56 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Do papiňáku dáme kosti a vnitřnosti. Přidáme vodu, pepř, nové koření, sůl bobkový list a cibuli a necháme vařit tak hodinu. Obereme maso z kostí, vnitřnosti nakrájíme…
Češi v zahraničí: V Německu ochutnejte currywurst i lehký bramborový salát. Domů si kupte šunku i pivo, radí Nikita z Berlína
Bavorská kuchyně a její speciality: Dáte si škvarkovou pomazánku, eintopf nebo franckou klobásu?
Vyzkoušeli jsme pět tipů, jak si užít Matějskou a nezruinovat se. Tyhle snadné finty ušetří dost peněz