Vietnamské karbanátky
Recept ještě nebyl hodnocenGrilované vietnamské karbanátky z vepřového masa, ochucené rybí a ústřicovou omáčkou, udělají radost všem milovníkům asijské kuchyně. Podáváme je s limetkovou omáčkou a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Grilované vietnamské karbanátky z vepřového masa, ochucené rybí a ústřicovou omáčkou, udělají radost všem milovníkům asijské kuchyně. Podáváme je s limetkovou omáčkou a…
Zeleninu, máme-li čerstvou, dáme povařit do osolené vody do poloměkka a po vychladnutí nakrájíme na menší dílky.Hlívu natrháme na 1 cm proužky, slaninu a cibuli…
Pikantní díky feferonce a vonící po česneku je směs jater, hub a zeleniny, podávaná na křupavém toustu a hojně zasypaná strouhaným sýrem. Ideální jako teplá večeře či…
Zbylo vám maso od oběda a vy nevíte, co s ním? Připravte z něj perfektní rizoto plné letní zeleniny. Snadný pokrm, na kterém si pochutná celá vaše rodina, je hotový…
Naložená cuketa, plná chutí a vůní z bylinek a koření, se na grilu promění ve skutečnou delikatesu a společně s jemně uzenou kýtou vytváří dokonalou kombinaci. Skvělý…