Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Tousty pana lesního

Pikantní díky feferonce a vonící po česneku je směs jater, hub a zeleniny, podávaná na křupavém toustu a hojně zasypaná strouhaným sýrem. Ideální jako teplá večeře či víkendová pochoutka nejen pro lesní pány.

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

Handour Handour

Snadný

Doba přípravy 45 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 30 min

45 min (15 min příprava + 30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 4 porce

4porce

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Cibuli nakrájíme a osmahneme na oleji, až zesklovatí. Přidáme očištěná a nadrobno nakrájená játra a restujeme. Po třech minutách přidáme nakrájenou zeleninu, na plátky nakrájený česnek a nakrájené houby (pokud použijeme houby sušené, musíme je předem namočit). Krok 2: Vše osolíme, opepříme, dusíme doměkka a vydušení veškeré tekutiny. Přidáme kečup a feferonku podle chuti. Krok 3: V topinkovači opečeme chléb. Směs dáme na topinky a sypeme sýrem a cibulovou natí

TIP: Jak obměnit náplně toustů, aby jste nejedli stále totéž

Zveřejněno 18. 5. 2025

Poznámka autorky Handour

Můžeme použít již hotová játra, která nám zbyla od oběda.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tousty pana lesního

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp9Kq

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Tousty pana lesního

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/zp9Kq

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Suroviny:
játra vepřová, hlíva ústřičná, zelenina čerstvá, cibule, olej, česnek, kečup sladký, feferonka, sůl, pepř mletý, nať cibulová, sýr nastrouhaný, chléb toustový

Přidat fotografie receptu