Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
14 foto Hodnocení 23× Jak uvařit rýži basmati? Dlouhá zrna mají oříškovou chuť a jsou rychle uvařená
Hodnocení 26× Jaké jsou druhy rýže. Vyberte si tu správnou rýži pro přípravu italského rizota či jídel indické kuchyně
Jak správně vařit různé druhy rýže: Díky těmto radám se vám už nikdy nerozvaří jasmínová a arborio zůstane krásně krémová
Zázrak jménem jackfruit: Plody exotického chlebovníku snadno upravíte jako maso. Poradíme, jak na to!
Louis de Funès byl gurmán. Nepohrdl ale vepřovými ledvinkami nebo zelňačkou a sám si pěstoval bio zeleninu