Suroviny
Porce: dle pekáče
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 639 kJ / 4 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,81 g |
Tuky | 150,32 g |
Vláknina | 67,00 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 726,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Moje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Nejnovější recepty
Cuketová marmeláda
Přidáno před 9 hodinami
Selská polévka s kroupami
Přidáno před 11 hodinami
Švestkový koláč s marcipánem
Přidáno před 17 hodinami
Mřížkový povidlový koláč
Přidáno 25. 8. 2025 20:30:29
Polévka s ratatouille
Přidáno 25. 8. 2025 20:00:37
Maso na špejli
Přidáno 25. 8. 2025 19:57:24
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kuřecí plátky v kořeněné omáčce
Koubicka před 5 hodinami
Kuřecí stehna pečená s rýží z jednoho pekáčku
k.trojancova před 5 hodinami
Rychlá ořechová bábovka
MamaHana před 6 hodinami
Kuřecí nudličky v omáčce s hráškem
MamaHana před 7 hodinami
Chutné vafle
Kubabuba14 před 7 hodinami
Sterilovaná rajčata na všechno
olivka před 8 hodinami
Hrníčková cuketová buchta
DitaB před 8 hodinami
Světlý korpus
Myroslava před 9 hodinami
Vepřová panenka s gnocchi a špenátem
RaeRea před 10 hodinami
Cuketové palačinky z kefíru
Bretik před 10 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat letní jablka,
jak zpracovat jablka,
bašta s jablky,
letní jablka recepty,
jablková povidla z letních jablek,
bašta moučník,
jak zpravobvat letni jablka,
povidla z letních jablek,
letní jablka recept,
jak zpracovat.letni jablka,
moučník bašta,
recepty z povidel,
povidla z jabek,
jablka - jak zpracovat,
jak spracovat jabka,
recept s letnich jablek,
recepty z jablk letnich,
jak zpracovat jabka recept,
jak spracovat letni jablka,
bibi bohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
vejce,
žloutek,
prášek do pečiva,
mléko,
jablko,
cukr,
skořice,
cukr vanilkový
Komentáře (7)