Suroviny
Porce: dle pekáče
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 19 639 kJ / 4 694 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 74,81 g |
Tuky | 150,32 g |
Vláknina | 67,00 g |
Cholesterol | 860 mg |
Sodík | 292 mg |
Sůl | 0,82 g |
Sacharidy | 726,95 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 11. 4. 2011
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Moje poznámka
Bašta Bohů
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/lv45
Nejnovější recepty
Kuřecí maso na paprice pro diabetiky bez mouky
Přidáno před 6 hodinami
Plněná kuřecí prsa s hráškem ( vhodné pro diabetiky)
Přidáno před 7 hodinami
Maďarská krkovička
Přidáno před 9 hodinami
Čočka s kysaným zelím a paprikami
Přidáno před 11 hodinami
Sýrové tousty se zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Šoulet s uzeným kuřecím stehýnkem
Přidáno před 11 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Buchtičky s krémem
Tatana61 před 2 hodinami
Pesto z pažitky
Bohunka37 před 2 hodinami
Smetanovo-kokosová bublanina
Bohunka37 před 2 hodinami
Tvrdý sýr
Lenina 123 před 5 hodinami
Banánové vafle
amaliesediv před 6 hodinami
Pomazánka z cottage - výborná, zdravá a dietní
Lucie1001 před 6 hodinami
Svíčková na smetaně
Toby. před 7 hodinami
Vepřové bylinkové špízy
E. J. K. před 7 hodinami
Zapečené noky s vepřovým masem v hořčičné omáčce
Ivana64 před 9 hodinami
Tvarohové koblížky
Hanka6677 před 9 hodinami
Tématické fráze:
jak zpracovat letní jablka,
jak zpracovat jablka,
bašta s jablky,
letní jablka recepty,
jablková povidla z letních jablek,
bašta moučník,
jak zpravobvat letni jablka,
povidla z letních jablek,
letní jablka recept,
jak zpracovat.letni jablka,
moučník bašta,
recepty z povidel,
povidla z jabek,
jablka - jak zpracovat,
jak spracovat jabka,
recept s letnich jablek,
recepty z jablk letnich,
jak zpracovat jabka recept,
jak spracovat letni jablka,
bibi bohu
Suroviny:
mouka polohrubá,
cukr,
máslo,
vejce,
žloutek,
prášek do pečiva,
mléko,
jablko,
cukr,
skořice,
cukr vanilkový
Komentáře (6)