Jak bude otevřeno na státní svátek 8. května: Detailní přehled otevírací doby obchodů na Den vítězství
Řízky z býčích žláz: Zapomenutá delikatesa má jemné maso podobné kuřecímu a před obalením potřebuje mléčnou lázeň
Snadný trik, jak vypěstovat rajčata z jednoho plodu ze supermarketu: Do 15 dnů máte vzrostlé sazeničky a prakticky zadarmo
Co se zbylými bílky? Pusinky jsou jen jedna z možností. Snadno připravíte i výtečnou omeletu nebo netradiční majonézu
Hodnocení 20× Jak vytvořit perníkovou chaloupku? Krásná dekorace vánočního stolu potěší zejména děti, ale nadchne i dospělé
11 foto Perníkářka Eva radí, jak na dokonalou bílkovou polevu: Bílky se nesmějí šlehat a množství cukru se řídí velikostí vejce
Hodnocení 32× Jak udělat bílkovou polevu na perníčky? Podle receptu připravíme dva druhy polevy a snadno vykouzlíme nádherně zdobené perníčky
Starovídeňské smažené kuře: Díky marinádě z citronu a podmáslí je maso úžasně šťavnaté a má fantastickou chuť
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření