Luxusní bramborové placky se škvarky podle Jana Punčocháře: Vláčnou a křupavou dobrotu zvládne podle videa každý
Tajný trik šéfkuchařů na šťavnatý řízek: Díky jednoduchému kroku se pokaždé povede a maso bude krásně měkké
8 foto Hodnocení 1× Jak využít zázvor v pokrmech? Do těchto jídel a polévek zázvor dokonale pasuje
9 foto Hodnocení 33× Čím zahustit čínu? Zapomeňte na mouku a připravte lahodnou a lesklou omáčku
26 foto Vyrazili jsme do restaurace Asie z Ano, šéfe!: Česká čína stále frčí, zde už přes padesát let. Není divu, umí ji tu skvěle a za fajn cenu
Co nabízela legendární „čína“ ve Vodičkově ulici? Vyprošťovák podle Matušky i polévka z vlaštovčích hnízd byly hity
Jak na tradiční čínské kung pao: Voní sójovkou, česnekem a zázvorem a takhle snadno ho připravíte i doma
7 foto Hodnocení 22× Jak uvařit českou čínu? Za pár minut je křehké maso s chutnou marinádou na stole
Rychlá a výborná česká čína: Variaci na kung pao máte hotovou během chvíle a jinou už nikdy chtít nebudete
Šéfkuchař Lukáš Neckář poradil, jak vylepšit českou „čínu“ a nabídl recept na kung-pao: Vše je o správné kombinaci omáček, říká
Česká čína: Fenomén, který si podmanil tuzemskou kuchyni. Trik se škrobem dodá masu křupavost a omáčce perfektní chuť
Video Hodnocení 142× Jak připravit báječnou čínu? Rychlý oběd, který chutná jako z čínského bistra
9 foto Hodnocení 4× Jaké maso zvolit na čínu? Směs masa, zeleniny a rýže je oblíbeným a hodnotným jídlem
6 foto Hodnocení 1× Houby v orientální kuchyni: Jejich osobitou chuť nelze českými houbami nahradit
Jídla ze zbytků mohou být hvězdami jídelníčku: Smaženka stojí pár korun, mrkvovou pomazánku máte za chvilku
7 nejlepších krémů do vánočního cukroví: Jemný máslový, snadný karamelový nebo luxusní čokoládový krém zvládne každý
Bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha: Slavný šéf do něj přidává salám a jednu speciální pikantní ingredienci
Představujeme přehlednější, krásnější a lepší web. Zjistěte, co je nového a na co se ještě můžete těšit!