Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 520 kJ / 2 514 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,88 g |
Tuky | 190,00 g |
Vláknina | 22,00 g |
Cholesterol | 158 mg |
Sodík | 3,66 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 162,23 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 23. 10. 2009
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Brambory se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLxz
Moje poznámka
Brambory se slaninou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/NLxz
Nejnovější recepty
Kuřecí kousky v lepkavé omáčce s pak choi
Přidáno před 5 hodinami
Třešňová granita
Přidáno před 10 hodinami
Broskvový kompot
Přidáno před 12 hodinami
Cuketové placičky s nivou
Přidáno před 14 hodinami
Starý jižanský recept na nakládané melounové slupky
Přidáno 29. 6. 2025 17:36
Naložený česnek v sádle
Přidáno 29. 6. 2025 17:15
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Koláč s rebarborou a tvarohem
Lucie Hertlova před 47 minutami
Řezy ORGASMUS
jaroslava.muckova61 před 5 hodinami
Vepřové srdce na smetaně
Sahula před 6 hodinami
Guláš z vepřového srdce a jater
Sahula před 6 hodinami
Křenová krkovička pečená s brambory
Sahula před 6 hodinami
Zasněžená rybízová buchta - báječná a rychlá
Werronika před 7 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
Evculina84 před 8 hodinami
Hrnková bublanina s ovocem a drobenkou
loribert před 10 hodinami
Mrkvová bábovka
Misad před 11 hodinami
Tématické fráze:
brambory se slaninou,
brambory slanina,
bramboráky se slaninou,
recept brambory,slanina,
zapečené brambory sklobásou a angl.slaninou,
slanina a brambory,
brambory a slanina,
prilohy k jedlam,
angl.slanina,
brambory se slaninou,
brambory z krkonoš top recepty,
recept brambory slanina,
slanina a brambory recept,
recept brambory a slanina,
brambory s angl.slaninou,
slanina brambory,
bramborové slanina,
bramboráky se slaninourecept,
recept z brambor a slanin,
recept brambory se slaninou
Suroviny:
brambory,
slanina uzená,
sůl,
voda
Komentáře (10)