Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
4 foto Hodnocení 355× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
Hodnocení 36× Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Peče celá země: Jak na vynikající plněný chléb? Vyzkoušejte tenhle snadný česnekový podle pekařky Ivy!
Hodnocení 293× Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Hodnocení 112× Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý
Sedm jídel Harryho Pottera, která můžete mít také: Máslové pivo, dýňový koláč nebo anglickou snídani si zamilujete