Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
5 foto Hodnocení 26× Proč nařezávat chleba před pečením? Řezy neslouží jen k ozdobě, ale i k odvodu páry
7 foto Hodnocení 51× Jak upéct chléb v domácí pekárně. Vložte do ní suroviny a pak už se jen těšte na výsledek
4 foto Hodnocení 369× Chléb ze špaldové a žitné mouky: Poradíme vám s postupem a jiný už chtít nebudete
Hodnocení 42× Kynutí chlebového těsta v lednici zpomalí kvašení, zlepšuje chuť chleba a zabrání překynutí těsta
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Peče celá země: Jak na vynikající plněný chléb? Vyzkoušejte tenhle snadný česnekový podle pekařky Ivy!
Hodnocení 299× Proč se chleba v domácí pekárně občas propadne? Důvodem je pravděpodobně jedna z těchto dvou příčin
Hodnocení 120× Jak upéct kváskový chleba. Provedeme vás postupem krok za krokem, aby byl správně nakynutý
Lososový tatarák výborně dochutí kopr, kapary i crème fraîche. A připravit se dá snadno i z uzené ryby