Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Klasický rohlík lze doma upéct do 2 korun včetně energií. Tomu domácímu, voňavému a křupavému se nic nevyrovná
Vyplatí se při cenách mouky a energií domácí pečení chleba? Ano, ale je potřeba při pečení dodržet jeden zásadní krok
7 foto Domácí nebo kupovaná vánočka? V pekárně dáte za necelý kilogram skoro 200 Kč, doma si vánočku upečete za stovku
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Hodnocení 133× Snadné tvarování plněných rohlíčků z trojúhelníkových výsečí těsta. Upečete je prázdné nebo s náplní?
Pečeme s Ivou: Fantastické rohlíky filipky z celozrnné mouky. Jak na ně, aby byly zvenčí křupavé a uvnitř nadýchané?
Netradiční květáková polévka s lanýžovým krémem podle Hany Heřmánkové ohromila i Jiřinu Bohdalovou. „Ta píše,“ pronesla herečka
Kalendář vánočního pečení: Kdy zadělat těsto na perníčky, kdy péct linecké a rohlíčky, aby bylo cukroví nejlepší