Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 8 549 kJ / 2 043 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,23 g |
| Tuky | 19,93 g |
| Vláknina | 42,98 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 6,43 g |
| Sůl | 16,00 g |
| Sacharidy | 395,35 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 16. 4. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVRB
Moje poznámka
Domácí pečivo
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/jVRB
Náhodný recept
Nejnovější recepty
Batátová kaše
Přidáno před 3 hodinami
Krkovička s dýňovo-bramborovou kaší
Přidáno před 3 hodinami
Masová směs Mexiko
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kousky s dýňovým pyré vhodné pro diabetiky
Přidáno před 5 hodinami
Zeleninové pyré s muškátovou dýní
Přidáno před 5 hodinami
Kakaová kolečka s čokoládou
Přidáno před 5 hodinami
Články s tímto receptem
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Nadýchaná banánová buchta
brtna před 2 hodinami
Nadýchaný hrnečkový perník
brtna před 2 hodinami
Frankfurtská jemná polévka
brtna před 2 hodinami
Babiččina fazolačka
Marierosulkova před 3 hodinami
Rýžový nákyp s broskvemi
KetyHu před 4 hodinami
Vepřové plátky s krůtími játry a fazolkami
adelaku před 5 hodinami
Sekaná v anglické slanině
poirotka před 5 hodinami
Pečené brambory s masem a žampióny
Veritaska před 7 hodinami
Křehký jablkový koláč
Potocky před 8 hodinami
Tématické fráze:
domácí pecivo,
domácí pečivo recept,
recept na domácí pečivo,
domaci pecivo recepty,
recepty na domácí pečivo,
pečivo z domácí pekárny,
domacipecivo,
recepty na pečivo v domácí pekárně,
zdravé domácí pečivo,
recept domaci pecivo,
pečivo z polohrubé mouky,
recepty domácí pečivo,
recepty na pečivo z domácí pekárny,
domácí pečivo z polohrubé mouky,
domácí rohlíky,
recept na domácí pečivo recept,
pecivo domaci,
recepty na pečivo do domácí pekárny,
nejlepší domácí pečivo,
domaci zdrave pecivo
Suroviny:
voda,
kvasnice,
cukr,
sůl,
kmín celý,
koření provensálské,
mouka polohrubá,
mouka žitná chlebová,
olej,
cibule,
česnek,
olej,
vejce,
ocet,
voda
Komentáře (8)
Tisknu+ posilam bodik