Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
9 foto Hodnocení 1× Co uvařit se zelím? Inspirace na jednoduché pokrmy z křehkého hlávkového zelí
5 foto Hodnocení 24× Desatero rad na téma moravský vrabec: Jak se liší od výpečků a jaké maso použít?
5 foto Hodnocení 4× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 3× Jak ochutit zelí ze sklenice? Připravte si s námi naprosto neodolatelnou přílohu
7 foto Hodnocení 26× Jak udělat dušené zelí? K přípravě lze použít zelí čerstvé, kysané i sterilované
7 foto Hodnocení 30× Karamelizované zelí: Připravte si lahodnou přílohu s jemným nádechem karamelu
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
5 foto Hodnocení 22× Jak udělat sladkokyselé zelí? Dušené zelí je fantastickou přílohou k pečenému masu
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek
7 foto Hodnocení 32× Časté chyby při přípravě přílohového zelí: Předejděte jim a výtečně si pochutnáte
Hodnocení 79× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Hodnocení 188× Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Sedmikrásky si můžete vychutnat jako jedlou ozdobu na dezertu či v polévce. Mladé listy osvěží pomazánky