Velký test koláčů v Praze: Kde koupíte dobré koláčky za 36 Kč a kde excelentní koláče za 88 Kč? Tyhle podniky vedou!
Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
9 foto Hodnocení 2× Co uvařit se zelím? Inspirace na jednoduché pokrmy z křehkého hlávkového zelí
5 foto Hodnocení 25× Desatero rad na téma moravský vrabec: Jak se liší od výpečků a jaké maso použít?
5 foto Hodnocení 8× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 3× Jak ochutit zelí ze sklenice? Připravte si s námi naprosto neodolatelnou přílohu
7 foto Hodnocení 28× Jak udělat dušené zelí? K přípravě lze použít zelí čerstvé, kysané i sterilované
7 foto Hodnocení 30× Karamelizované zelí: Připravte si lahodnou přílohu s jemným nádechem karamelu
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
5 foto Hodnocení 25× Jak udělat sladkokyselé zelí? Dušené zelí je fantastickou přílohou k pečenému masu
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek
7 foto Hodnocení 38× Časté chyby při přípravě přílohového zelí: Předejděte jim a výtečně si pochutnáte
Hodnocení 91× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Hodnocení 193× Jak správně uvařit zelí, aby bylo chutné a zachovalo si blahodárné účinky. Poradíme, jak na to
Manžel Marie Terezie František Lotrinský miloval francouzskou kuchyni, ale doma měl nařízeno jíst rakouská jídla
Znáte blondies? Místo brownies si upečte vláčný „blond“ dezert s bílou čokoládou, odlehčený kousky jahod, který chutná božsky