Hitem TikToku je smažení v soli: Starý středomořský trik zajistí skvěle šťavnaté maso a čistou kuchyň
Jak na dokonalé bramborové knedlíky nejen ke kachně: Jeden recept a užitečné rady, podle kterých to zvládnete taky
KVÍZ: Poznáte v obchodě pravé máslo od jeho náhražek? Otestujte se, zda nenaletíte na triky obchodníků
Jak připravit perfektní dušené kysané zelí? Chuť vylepší cibule, rozinky nebo jablko a husté musí být akorát na vidličku
7 foto Hodnocení 4× Chyby při přípravě čerstvého zelí jako přílohy: Hlídejte konzistenci, barvu i chuť
9 foto Hodnocení 2× Co uvařit se zelím? Inspirace na jednoduché pokrmy z křehkého hlávkového zelí
5 foto Hodnocení 27× Desatero rad na téma moravský vrabec: Jak se liší od výpečků a jaké maso použít?
5 foto Hodnocení 9× Jak připravit moravského vrabce? Šťavnaté maso voní dokonale kmínem a česnekem
7 foto Hodnocení 4× Jak ochutit zelí ze sklenice? Připravte si s námi naprosto neodolatelnou přílohu
7 foto Hodnocení 33× Jak udělat dušené zelí? K přípravě lze použít zelí čerstvé, kysané i sterilované
7 foto Hodnocení 30× Karamelizované zelí: Připravte si lahodnou přílohu s jemným nádechem karamelu
Jak ochutit dušené červené zelí? Báječně ladí s jablky, ořechy i se slaninou, důležitý je správný postup při přípravě
5 foto Hodnocení 29× Jak udělat sladkokyselé zelí? Dušené zelí je fantastickou přílohou k pečenému masu
Zelí podle Jana Punčocháře: „Nejraději mám to čerstvé a zkaramelizované,“ říká slavný šéfkuchař, který přidal i pár vychytávek
7 foto Hodnocení 40× Časté chyby při přípravě přílohového zelí: Předejděte jim a výtečně si pochutnáte
Hodnocení 93× Jak dlouho se vaří kysané zelí? Čas není vše, důležité je i pravidelné ochutnávání
Jak ochutit červené zelí, aby chutnalo božsky: Med dodá sladkost, ořechy křupavost, šéfkuchaři sázejí ale ještě na jednu surovinu
Cukroví z cukrovinek: Pracny z tatranek, margotková kolečka nebo kávová kolečka s kofilovým krémem chutnají božsky
Úklidové prostředky ze spíže: Citron, ocet a coca cola odstraní vodní kámen, soda pomůže zlikvidovat pachy