Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Cikánský řízek překvapí nevšední a jednoduchou přípravou. Chutná báječně, voní po paprice a krásně křupe
Posvícenské staročeské hnětýnky: Zdobené koláčky z jižních Čech voní rumem, krásně vypadají a ještě lépe chutnají
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
5 foto Hodnocení 5× Jak pracovat s jehněčím a kůzlečím masem? Přinášíme odpovědi na nejčastější otázky
9 foto Hodnocení 2× Jehněčí maso je jemné a chutné. Nevýhodou však je, že bývá v obchodech nedostupné
8 foto Hodnocení 1× Jak a proč mořit maso? Moření se týká především zvěřiny, jehněčího a skopového masa
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Jídelní rozmary slavných: Herečka Halle Berryová dodržuje ketodietu, miluje silný vývar a slabost má pro dušené jehněčí
Turecký sultán Mehmed jedl jen dvakrát denně, ale miloval dušené jehněčí s medem podle tohoto receptu
Hodnocení 42× Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Hodnocení 75× Máta má kromě příjemné vůně a chuti také mnoho příznivých účinků na naše zdraví. Poradíme, jak ji sbírat a využít
5 foto Holka u plotny radí: Djerbské rizoto je šťavnaté díky masu a voňavé po koření. Takhle snadno se dělá
Hodnocení 44× Velikonoční svátky - velikonoční neděle a pondělí: Zvyky a recepty tradičních pokrmů
12 foto Vyzkoušeli jsme vítěznou bagetu od Emy z Hell's Kitchen: Prezentace zabila skvělou chuť, jídlo by potřebovalo víc péče
Jak na domácí jablečný ocet? Podle receptu od babičky ho snadno připravíte a využijete ho při vaření i při úklidu
Vypečené plněné brambory s uheráčkem, sýrem, a houbami Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Bibinka 35 min