Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí guláš

Hodnocení receptu je 3,8 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 11. 2020 09:55

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie8 603 kJ / 2 056 kcal
Bílkoviny226,01 g
Tuky56,83 g
Vláknina40,41 g
Cholesterol 780 mg
Sodík 852 mg
Sůl1,80 g
Sacharidy145,65 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Najlepší je guláš varený vonku na ohni v kotlíku. Ale keď sa to nedá, tak musí byť dobrý aj z hrnca.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso jehněčí, cibule, olej, feferonka, česnek, majoránka, sůl, bobkový list, pepř celý, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, zelí, voda, brambory, rajče, paprika

TopRecepty.cz

Jehněčí guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/VL7o