Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí guláš

Jehněčí maso je neprávem opomíjenou surovinou. Připravit z něj můžete třeba oblíbený guláš. Den předem marinované maso si zachová svoji křehkost, šťavnatost a bude se krásně rozpadat.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 130 min Doba přípravy: 20 min Doba tepelné úpravy: 110 min bez doby naložení masa

130 min (20 min příprava + 110 min tepelná úprava, bez doby naložení masa)

25. 11. 2019 14:41

Suroviny pro 4 porce

4 porce

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie9 576 kJ / 2 289 kcal
Bílkoviny165,23 g
Tuky141,67 g
Vláknina19,34 g
Cholesterol 599 mg
Sodík 625 mg
Sůl1,35 g
Sacharidy50,57 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

5. 4. 2022 21:35

Dělám hodně podobně..přidávám foto i body..:-K:-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: jehněčí kýta recept guláš z jehněčího recept na jehněčí ragů jehněčí hřbet recept jehněčí kýta recepty guláš ze skopového masa recept na jehněčí kýtu jehneci plec recept jehněčí žebírka recept gulas z jehneci kyty pečení jehněčí maso pokrm gulas z jehněčího masa jehněčí gul recept jehněčí kýta jehněčí plec guláš recepty recepty jehněčí kýta top recepty jehněčího masa jehněčí guláš maso recepty recepty jehněčí plece recept na jehněčí špízy

Suroviny: maso jehněčí, olej slunečnicový, česnek, koření, sádlo vepřové, cibule, paprika sušená sladká, protlak rajčatový, víno červené, vývar masový, chléb, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Jehněčí guláš

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0QOG