Lesácký kotlet: Nádherně šťavnaté a pořádně pikantní kotletky díky dokonalé kombinaci chutí mají ten správný říz
Főzelék je něco mezi polévkou a gulášem. Maďarský pokrm plný zeleniny je vynikající se sázeným vejcem
Mayové měli na talíři opice, psy či jaguáry, byli ale i zdatní včelaři. Med získávali od speciálního druhu včel bez žihadel
Jak na pikantní křupavé kuře jako z Popeyes? Základem úspěchu je těstíčko z podmáslí a speciální omáčka
Slavná zpěvačka Beyoncé chová včely a stáčí med, vypije více než tři a půl litru vody denně a miluje jižanské smažené kuře
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí
Herečka Jennifer Lopez připravuje na Vánoce pomalu pečenou vepřovou plec marinovanou ve speciální směsi koření
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli
Jídelní rozmary slavných: Pravá blondýnka Reese Witherspoonová miluje kuře a dokonale vláčné podmáslové sušenky
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!
Jak správně sušit česnek? Česnek sklízejte za suššího počasí, zavěste ve svazku na tmavé a dobře větrané místo, paličkový se sklízí jinak
6 foto Zelňačka z kuchařky Jiřiny Bohdalové: Voní česnekem a houbami a s klobáskou chutná fantasticky
14 foto Pěstování brambor v českých zemích: Připomeňte si s námi, co to je plečkování a k čemu sloužil rozbíječ nebo čert