Gottovy koule: Tyhle retro nepečené kuličky z pudinku a piškotů miloval i Karel Gott, v dětství jsem je zbožňovala
Zuzana Bubílková prozradila, jak vypadá její bramborový salát: Tímto způsobem si ho určitě nepřipravuje nikdo na světě
Báječná vosí hnízda podle Josefa Maršálka: Spojení ořechového těsta s vaječňákem a lineckým zajistí perfektní výsledek
Mayové měli na talíři opice, psy či jaguáry, byli ale i zdatní včelaři. Med získávali od speciálního druhu včel bez žihadel
Jak na pikantní křupavé kuře jako z Popeyes? Základem úspěchu je těstíčko z podmáslí a speciální omáčka
Slavná zpěvačka Beyoncé chová včely a stáčí med, vypije více než tři a půl litru vody denně a miluje jižanské smažené kuře
Historie na talíři: Apačové si pochutnávali na kaktusech a placky pečené nad ohněm ochucovali chilli a divokou cibulí
Herečka Jennifer Lopez připravuje na Vánoce pomalu pečenou vepřovou plec marinovanou ve speciální směsi koření
Staří Mayové se živili hlavně kukuřicí. Na talíři měli i maso z morčat nebo pečeného leguána a do všeho přidávali chilli
Jídelní rozmary slavných: Pravá blondýnka Reese Witherspoonová miluje kuře a dokonale vláčné podmáslové sušenky
Grilování levou zadní: Hovězí srdíčka anticuchos byla kdysi jídlem pro otroky. Dnes díky této marinádě nahradí svíčkovou!
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Co udělat se zbylou bramborovou kaší? Hodí se k zahuštění polévek, ale i jako základ pro placičky, krokety či k zapečení
Náš život s celiakií: Bezlepková pizza pro Áňu aneb Po pár neúspěšných pokusech jsem nakonec zvládla i tu domácí