Jihočeská couračka s klobásou
Tradiční česká polévka s kysaným zelím, bramborami, klobásou a smetanou je ideální do nepříjemného chladného počasí. Nejenže zasytí a zahřeje, navíc si na ní dobře pochutnáme.
Postup přípravy
Zveřejněno 19. 2. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Jihočeská couračka s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN64y
Moje poznámka
Jihočeská couračka s klobásou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PN64y
Nejnovější recepty
Sýrová pomazánka podle ČSN
Přidáno před 4 hodinami
Vánoční oplatky
Přidáno před 20 hodinami
Medové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Pikantní smažený kapr
Přidáno před 23 hodinami
Nakládaný sýr s pečenými rajčátky a česnekem
Přidáno 17. 12. 2025 10:14:49
Červená řepa s burratou a piniovými oříšky
Přidáno 17. 12. 2025 09:21:17
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Bílkový chlebíček
Jajav před 27 minutami
Zelná polévka strýce Jiřího
Vaha 1972 před 1 hodinou
Zapečená krkovička se žampiony a zakysanou smetanou
Ivet88 před 2 hodinami
Jemné kokosové cukroví
Verunkavh před 2 hodinami
Klášterské řezy
Anickamanicka před 2 hodinami
Vánoční štola z tvarohového těsta
Hanina_ před 4 hodinami
Vánoční cukroví
fragolina před 9 hodinami
Brambory s vůní mandlí
Fitulka před 14 hodinami
Bílkový chlebíček s kandovaným ovocem
Ututatise před 15 hodinami
Poctivá vánočka
metrix7 před 15 hodinami
Suroviny:
zelí kysané,
brambory,
cibule,
kmín celý,
sůl,
vývar kuřecí,
klobása,
máslo,
mouka hladká,
smetana,
cukr
Komentáře (2)