Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jihočeská čočková polévka

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

5. 11. 2017 12:27

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 366 kJ / 804 kcal
Bílkoviny39,70 g
Tuky25,60 g
Vláknina32,78 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 10 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy89,00 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Přeji dobrou chuť :)

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

popoluska340 popoluska340

6. 11. 2017 13:24

idem namocit sosovicu a bude na veceru.Akurat vcera som kupovala sosovicu,jak keby som citila,ze ju dneska budem potrebovat.Cervenu mam doma,ale hneda mi uz dosla.:yes::yes::yes:

MiskaM MiskaM

5. 11. 2017 18:18

Lenunka: ja taky používám na jíšku máslo někdy sádlo ale tentokrát jsem dala oleje a to jen trochu a a není tam žádný olej cítit ;-)

Lenunka Lenunka

5. 11. 2017 18:07

MiskaM: jojo, to vystihuje zásadní rozdíl v chuti:-D, no nic, to je jedno, ale co se týká receptu, doporučila bych všem kuchařům a kuchařkám na jíšku používat máslo, ta olejová je divná:-)

MiskaM MiskaM

5. 11. 2017 17:36

Lenunka: prostě normální sním a červená mi nechutná tak co. ;-)

Lenunka Lenunka

5. 11. 2017 16:31

MiskaM: no to je rozhodně Vaše věc, proč ji nejíte, jen mě zajímalo, proč někdo jí normální čočku a červenu ZÁSADNĚ ne, tak jsme myslela, že má k tomu nějaký důvod...ale evidentně nemá:-);-)

MiskaM MiskaM

5. 11. 2017 16:01

zizala: jsem si toho teď všimla omlouvám se už jsem to doplnila :-8

zizala zizala (moderátorka)

5. 11. 2017 15:57

Hm, 1/2 majoránky je kolik? U té srágoroviny na P...taktéž, kolik je 1/2? Už tak dlouho sem dáváte recepty, téměř v každém máte nesrovnalosti. Jeden by myslel, že budete po kritických komentářích obzvlášť pečlivá při psaní. :-O

MiskaM MiskaM

5. 11. 2017 15:52

Lenunka: tak to uz snad ma věc proc ji nejím. A foto je červený protože mi blbne fotak u mobilu už jsem to tu psala ;-)

Lenunka Lenunka

5. 11. 2017 15:45

MiskaM: proč ji zásadně nejíte? červená čočka chutná skvěle a nemusí se předem namáčet:-), a s tím protlakem - jen jsem taky zkoumala, proč je ta fotka červená, do některých receptů se k čočce protlak normálně dává, např:
https://www.toprecepty.cz/recept/2924-indicka-cock...

MiskaM MiskaM

5. 11. 2017 15:43

ivulinka: taky děkuji :-K

ivulinka ivulinka

5. 11. 2017 15:41

MiskaM: děkuji:-K

MiskaM MiskaM

5. 11. 2017 15:41

Lenunka: tak červenou čočku zásadně ani nejím to zaprvé a za druhé do čočky bych nikdy nedala protlak :-D ;-)

Lenunka Lenunka

5. 11. 2017 15:39

Jan Nemec: jsem taky zkoumala, jestli není z červené čočky, nebo s protlakem, ale ne, je to úplně normální čočková polévka:-)

MiskaM MiskaM

5. 11. 2017 15:38

ivulinka: opraveno :-8

ivulinka ivulinka

5. 11. 2017 15:37

MiskaM: v kroku 7 se píše něco jiného.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: prava čočková polévka čím dochutit čočkovou polévku jak dochutit čočkovou polévku kolik čočky na polevku kávové majoránky čočková p cim dochutit cockovou jak dochutit čočkovou na polévku prava cockova polivka polévka čočková recepty cockova polevka kávové podravky kolik je potřeba čočky na 1 polévku čočkova polevka dochutit cockova polevka recepty.cz dava se do čočkove polevky majoranka cockockova polévka čím dochutit čočkova polévka s uzeninou

Suroviny: čočka, olej, mouka hladká, cibule, česnek, sůl, pepř, majoránka, podravka, bobkový list

TopRecepty.cz

Jihočeská čočková polévka

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/5vmZ