Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Koprová omáčka podle Šroubka: česká klasika podle receptu z roku 1926 od známého prvorepublikového hoteliéra
Video Hodnocení 44× Léto u babičky: Její koprovou omáčku milovaly i ty děti, co ji v jídelně nejedly
Video Prázdniny u babičky: Jak na poctivou koprovou omáčku? Zjemněná žloutky a smetanou chutná fantasticky
4 foto Hodnocení 103× Jak zahustit koprovou omáčku? Osvědčené tipy pro hustou a krémovou koprovku
Video Hodnocení 12× Jak uvařit koprovou omáčku? Podávat ji můžete s vařeným masem i s vejcem natvrdo
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
24 foto Hodnocení 18× 7 nejlepších omáček naší kuchyně: Jsou lahodně krémové a připomínají nám domov
Snadná a skvělá koprovka podle Anety Vignerové: Domácí knedlík si k ní připravíte do čtyř minut, říká modelka
Koprová omáčka podle pana Šroubka: Recept z roku 1926 s poctivým vývarem, žloutky a zakysanou smetanou
7 foto Hodnocení 161× Jak uvařit koprovou omáčku? Podle tohoto postupu ji zvládne každý začátečník
Hodnocení 52× Koprová omáčka z cukety: Vyzkoušejte přípravu klasické omáčky tentokrát trochu jinak
Hodnocení 56× Jak uskladnit kopr na zimu. Zásobte se voňavou bylinkou pro přípravu skvělé domácí koprovky
Retro cukroví: Sandokanovy oči, ledovky i burizonové hromádky byly kdysi velkými hity. Připravují se s úspěchem i dnes
Nejlepší česnečka se dá uvařit levně, a přesto může chutnat luxusně. Česnek je třeba přidat v tu správnou chvíli