Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 1 689 kJ / 404 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 10,83 g |
Tuky | 1,42 g |
Vláknina | 11,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 32 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 81,42 g |
Postup přípravy
Krok 1: Ve vývaru 1 minutu provaříme kopr a poté přidáme vařené brambory. Smetanou naředíme na námi požadovanou hustotu a slabým varem vaříme 2 minuty.
Krok 2: Podle potřeby dochutíme a podáváme, nejlépe s vařeným bramborem a vařeným vejcem.
Zveřejněno 13. 8. 2021
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Koprová omáčka do pěti minut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RZX0
Moje poznámka
Koprová omáčka do pěti minut
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/RZX0
Nejnovější recepty
Kedlubnová polévka
Přidáno před 45 minutami
Pavučinkový makový závin.
Přidáno před 11 hodinami
Pizza Valencia
Přidáno před 15 hodinami
Kuře na šalvěji pečené v mléce
Přidáno před 19 hodinami
Gravlax vejce
Přidáno 1. 5. 2025 19:16
Cuketové válečky ve slanině
Přidáno 1. 5. 2025 09:43
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Půlnoční flamendr
Slavista62 před 49 minutami
Vepřový flamendr z kýty podle starého receptu
Slavista62 před 50 minutami
Kuřecí restovaná játra
Loiza před 10 hodinami
Jogurtová bábovka
Zsuzsu1 před 10 hodinami
Čevapčiči z horkovzdušné fritézy
nemecjarda42 před 14 hodinami
Pampeliškový med
Mrspassinger před 14 hodinami
Klasický bramborový guláš neboli buřtguláš (výborný a hustý)
Katyyy před 15 hodinami
Vrstvený salát
Maruna365 před 16 hodinami
Jemná pažitková pomazánka
Adamek2011wo před 16 hodinami
Zelňačka
Veronika_1 před 16 hodinami
Suroviny:
vývar hovězí,
kopr čerstvý,
brambory,
smetana ke šlehání,
sůl,
cukr,
ocet
Komentáře (4)