Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Koprová omáčka

Dokonalá koprovka potřebuje máslovou jíšku, silný hovězí vývar a smetanu, nesmíte ji ošidit. My se tentokrát spokojíme s rychlejší a skromnější variantou. Smetanová koprová omáčka je připravená velmi rychle.

Hodnocení receptu je 4,9 (28×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 55 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 45 min

55 min (10 min příprava + 45 min tepelná úprava)

17. 2. 2008 12:21

Suroviny pro 5 porcí

5 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 217 kJ / 1 247 kcal
Bílkoviny29,53 g
Tuky86,78 g
Vláknina2,40 g
Cholesterol 267 mg
Sodík 227 mg
Sůl0,55 g
Sacharidy85,72 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Na jíšku můžeme místo másla použít i směs másla s olejem, nebo pouze olej či Ramu určenou pro teplou kuchyni.

Pokud bychom chtěli přidat ocet v průběhu vaření omáčky, tak ho rovněž svaříme, aby se omáčka nesrazila.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

ludik

19. 1. 2024 21:42

taky se mě povedla!!!!

devalera

18. 12. 2023 14:29

Dobrá!

pazderka83

6. 12. 2022 14:40

Výborná koprovka. Musela jsem ji víc naředit, protože jsem ji měla hustou jako kaši,ale ve finále super.

Marie Svarcova Marie Svarcova

3. 8. 2022 08:19

:-)<3:yes::yes::-K

casino casino

7. 4. 2015 12:40

"kopr, kyselá smetana, voda, sůl"
No, když už autorovi nebylo zatěžko napsat do surovin i vodu, tak by neuškodilo připsat (v postupu zmiňovanou) mouku...

Martina

7. 4. 2015 09:55

Mary::yes::yes::yes::yes: Přesně tak. Já si taky vařím po svém...každý,ať vaří podle své chuti.Tady chodíme jen pro inspiraci :-):-p:-))

Ivana Ch

12. 7. 2014 12:14

Mary:Tvoje reakce na recept se mě moc líbí, znám to moc dobře, mám souseda, to je obr blbec.

Mary

12. 7. 2014 10:00

lidi , každej vaří jinak,každej má jinou chuť a jen proto,že je to vařené jinak než ste zvyklí od maminky (pokud vám vařila) to přece není důvod ke kritice! pokud vám tam něco chybí tak si to tam přidejte nebo sem dejte svuj recept když ste takový šéfkuchaři !! kritizovat umí každej blbec !

Jitka Nádvorníková

26. 6. 2014 12:35

Ta koprovka byla výborná.:yes:

radanka satanka

29. 4. 2014 13:03

ted jsem ji dovařila,přidala jsem máslo,ocet a je moc vynikající a že nejsem exttra kuchařka:-8

Kačenka

1. 8. 2013 11:10

Tak nevím jestli to mám nebo nemám zkusit.Z těch komentářu je mi na nic.Ale je to dobré vědět.

Libor

19. 6. 2013 13:39

Teď jí jím, není špatná :yes:...jasně, že každý jí dělá jinak :-p

sonda

21. 5. 2013 13:32

koprovka je super, neni nutne vsude cpat maso ci vyvary a podobne nechutnosti z nej!

Makajla Pepis

7. 5. 2013 18:45

Ajinka31:protože to není recept, ale nesmysl, který upatlal někdo, kdo vařit absolutně neumí :-!:no:

Nadine

8. 3. 2013 18:09

KOprovka je super ...:-))

1 2 3 4

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: omáčky recepty recept na koprovou omáčku omáčky recepty omáčky koprovka podle pohlreicha top recepty omacky recepty s videem omáčka koprovka recept koprová polévka recept video recepty top recepty recepty-omáčky koprovka bez masa rychlé omačky recepty-koprová omáčka recepty video jitulciny recepty recepty koprova omacka bez masa koprovka

Suroviny: máslo, mouka hladká, vývar hovězí, mléko, smetana na vaření, kopr čerstvý, sůl, cukr, ocet, máslo

TopRecepty.cz

Koprová omáčka

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/pkr