Linecké, které nemusí odležet: Recept z legendárního lahůdkářství Zlatý Kříž zvládne každý opozdilec, chuť cukroví je skvělá
7 foto Hodnocení 3× Jak upéct králíka? Poradíme začátečníkům, jak zajistit tomuto masu šťavnatost
Video Hodnocení 3× Léto u babičky a chudáček králík na česneku: Hlad dokáže zvítězit na plné čáře
Video Prázdniny u babičky: Pečený králík připravený podle tradičního receptu je báječně šťavnatý a nádherně voní česnekem
12 foto Hodnocení 2× Pochoutky z králičího masa: Králíka si můžete připravit na nespočet způsobů
7 foto Hodnocení 14× Jak dlouho péct králíka v troubě? O šťavnatosti masa rozhoduje správná teplota
Zlata Adamovská přiznává, že vaření nevyhledává: Králíka podle maminčina receptu ale připravuji ráda, říká herečka
6 foto Hodnocení 17× Králík na smetaně po staročesku: Připravte si tradiční lahůdku české kuchyně
Jak správně upéct králíka? Na pekáči je nejlepší půlroční zvíře. Díky těmto tipům bude maso krásně šťavnaté a křehké
19 foto Slavná hospoda v Hošticích z trilogie Slunce, seno opět budí pozornost: Jíst sem často a rád chodí i Zdeněk Troška
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Králík v marinádě podle starověkého receptu je báječně šťavnatý a křehký, sladkokyselá omáčka k němu skvěle ladí
21 foto Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
Sezóna chřestu: Čerstvost poznáme při nákupu podle jeho ohebnosti a tvaru hlaviček, bílý chřest vydrží déle než zelený
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Jablečné řezy s kandovaným ovocem a čokoládovou polevou Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 Marie Svarcova 55 min
Zeleninovo - masová sekaná, plněná smotky s gorgonzolou Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku