Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
7 foto Hodnocení 3× Jak upéct králíka? Poradíme začátečníkům, jak zajistit tomuto masu šťavnatost
Video Hodnocení 3× Léto u babičky a chudáček králík na česneku: Hlad dokáže zvítězit na plné čáře
Video Prázdniny u babičky: Pečený králík připravený podle tradičního receptu je báječně šťavnatý a nádherně voní česnekem
7 foto Hodnocení 7× Jak dlouho péct králíka v troubě? O šťavnatosti masa rozhoduje správná teplota
Zlata Adamovská přiznává, že vaření nevyhledává: Králíka podle maminčina receptu ale připravuji ráda, říká herečka
6 foto Hodnocení 17× Králík na smetaně po staročesku: Připravte si tradiční lahůdku české kuchyně
Jak správně upéct králíka? Na pekáči je nejlepší půlroční zvíře. Díky těmto tipům bude maso krásně šťavnaté a křehké
19 foto Slavná hospoda v Hošticích z trilogie Slunce, seno opět budí pozornost: Jíst sem často a rád chodí i Zdeněk Troška
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Králík v marinádě podle starověkého receptu je báječně šťavnatý a křehký, sladkokyselá omáčka k němu skvěle ladí
21 foto Králík na hořčici jako od babičky: Stačí dodržet několik rad a vznikne jídlo, které si zamilujete na první ochutnání
Hovězí roštěnky na cibuli krok za krokem: Na jejich dokonalou šťavnatost a měkkost stačí znát několik osvědčených fíglů
Jednoduché cottage buchty bez droždí a kynutí: Jsou hotové za chvilku a chutnají báječně s povidly i tvarohem
Levné asijské nudle: Stačí jen pár ingrediencí a na stole je pikantní pokrm, který chutná lépe než z asijského bistra