Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 076 kJ / 257 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,38 g |
| Tuky | 0,57 g |
| Vláknina | 10,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 172 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 24,30 g |
Postup přípravy
Podáváme s houskovým nebo bramborovým knedlíkem, bramborovými noky atd
Zveřejněno 12. 2. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Králík "perníkáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgPG
Moje poznámka
Králík "perníkáč"
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/MgPG
Nejnovější recepty
Kokosové rohlíčky
Přidáno před 4 hodinami
Nivová s ořechy a jablkem
Přidáno před 5 hodinami
Pražma královská v solné krustě podle Marka Raditsche
Přidáno před 14 hodinami
Kuřecí karbanátky se sýrem a slaninou
Přidáno před 21 hodinami
Lilek dušený s mrkví na česneku a rajčatech
Přidáno 6. 12. 2025 19:03:50
Kapřík podle pánů z Rožmberka s bramborami
Přidáno 6. 12. 2025 17:46:33
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Domácí langoše
BTKILI před 3 hodinami
Vymazlené raffaello
Talskal před 3 hodinami
Rychlá kakaová buchta
Ppatricie2013 před 4 hodinami
Ořechové pracny
Alamatej před 4 hodinami
Rychlá toskánská polévka
Kajkajak před 4 hodinami
Vepřové na paprice
Misicka77 před 4 hodinami
Krémová polévka z pečené dýně s kokosovým mlékem
JarkaST. před 5 hodinami
Dýňová polévka mistra kuchaře
Merylas před 5 hodinami
Vajíčková pomazánka
Merylas před 5 hodinami
Kuře s divokým kořením
Merylas před 5 hodinami
Tématické fráze:
babiččiny recepty králík na zelenině,
králík na černo recept,
králík na černo s bramborovými noky,
recepty z kralika,
recepty na králíka,
králík s perníkem,
recepty ládi hrušky králík na na zelenině,
prepasirovani,
králík v páře,
recept na králíka na černo,
tncz nova levné recepty ládi hrušky
Suroviny:
stehno králičí,
zelenina kořenová,
cibule,
máslo,
olej,
citron,
koření nové koření,
bobkový list,
pepř celý,
koření hřebíček,
sůl,
pepř,
cukr,
skořice,
rozmarýn,
tymián,
perník na strouhání,
mandle,
švestky,
víno červené
Komentáře (6)
Přidávám ještě rozinky (až po přepasírování, pokud tedy vůbec pasíruji)
(v surovinách nevidno perníku..., že by zdrhl?