Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
6 foto Hodnocení 14× Jak pěstovat a rozmnožovat rýmovník. Co potřebuje na jaře, aby se mu dařilo
12 foto Hodnocení 13× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 19× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
3 foto Hodnocení 28× Jak pěstovat mateřídoušku. Oblíbená bylinka našich babiček krásně provoní náš domov
7 foto Hodnocení 8× Jaké bylinky dát do bylinkové zahrádky? 15 rostlin, které se vyplatí pěstovat
Hodnocení 62× Kdy je nejvhodnější doba ke sběru jednotlivých částí pampelišky a jak je zpracovat
4 foto Hodnocení 6× Plicník lékařský kvete brzy na jaře a patří mezi oblíbené bylinky našich babiček
4 foto Hodnocení 79× Netřesk na zahradě: Péči nepotřebuje skoro žádnou, ceněný je pro léčivé účinky
Hodnocení 31× Květy měsíčku lékařského jsou krásné i užitečné. Jejich cenné vlastnosti může využít každý
4 foto Hodnocení 21× Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Hodnocení 62× Rakytník je považovaný za zázrak Sibiře. Víte o jeho léčivých účincích a způsobech využití celé rostliny? Vyzkoušejte olej, sirup nebo džem
V únoru můžete začít s pěstováním: Za okno dejte bazalku, do skleníku rajčata a okurky. Důležitá je ovšem teplota venku i uvnitř
Norimberské klobásky: Jak nejlépe připravit a vychutnat si hit adventních trhů v Německu? Chuti pomůže zelí, víno i cibule
Odborník radí, jak na domácí ořechové máslo: Ořechy je potřeba předem správně opražit, aby pustily tuk