Reportáž: V Brně se stojí fronty na řízek a hranolky, zákazníci vzali nový podnik útokem a objednávají ve velkém
Pampeliškový sirup má zlatavou barvu, voní jarem a hodí se nejen na přípravu limonády, stačí na něj jen tři ingredience
Připravte si doma osvěžující koktejly jako profesionál: Důležité jsou suroviny a alkohol, který použijete
6 foto Hodnocení 10× Jak pěstovat a rozmnožovat rýmovník. Co potřebuje na jaře, aby se mu dařilo
12 foto Hodnocení 10× Jak sklízet a zpracovat křen? Tipy na uchování čerstvosti a intenzivní chuti
12 foto Hodnocení 11× Desatero rad na téma křen: Jak ho správně zpracovat a zařadit do jídelníčku
3 foto Hodnocení 12× Jak pěstovat mateřídoušku. Oblíbená bylinka našich babiček krásně provoní náš domov
7 foto Hodnocení 4× Jaké bylinky dát do bylinkové zahrádky? 15 rostlin, které se vyplatí pěstovat
Hodnocení 61× Kdy je nejvhodnější doba ke sběru jednotlivých částí pampelišky a jak je zpracovat
4 foto Hodnocení 5× Plicník lékařský kvete brzy na jaře a patří mezi oblíbené bylinky našich babiček
4 foto Hodnocení 67× Netřesk na zahradě: Péči nepotřebuje skoro žádnou, ceněný je pro léčivé účinky
Hodnocení 28× Květy měsíčku lékařského jsou krásné i užitečné. Jejich cenné vlastnosti může využít každý
4 foto Hodnocení 20× Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Hodnocení 40× Rakytník je považovaný za zázrak Sibiře. Víte o jeho léčivých účincích a způsobech využití celé rostliny? Vyzkoušejte olej, sirup nebo džem
Hodnocení 9× Brutnák lékařský používáme v kuchyni. Jedlé květy i listy přidáváme do salátů a zdobíme jimi pokrmy
Hodnocení 37× Tymián využijeme v kuchyni hlavně do marinád a k ochucení masa. Jeho léčivé účinky nám pomohou v domácí lékárně
11 foto Litický knedlík podle receptu ze starých kuchařek: Je plný vajíček a báječně chutná s osmaženou strouhankou
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř