Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
Šéfkuchař Miroslav Mahel radí: Přidejte do leča cuketu a zvlášť připravená vejce, nová chuť vás překvapí
Hodnocení 36× 7 receptů na zpracování paprik: Připravte si skvělá letní jídla a výborně si pochutnejte
Hodnocení 47× 7 jídel z cukety: Můžeme ji smažit, péct či vařit a navíc z ní připravíme i sladký zákusek
Lečo po francouzsku: Při přípravě dokonalého ratatouille z rajčat, cuket, paprik a lilku hrají klíčovou roli správné suroviny
Hodnocení 584× Jak udělat dobré lečo? Jde především o správný poměr surovin, které přidáme ve správném pořadí
Holka u plotny radí: Tajemství dokonalého leča tkví ve správném postupu. Chuti pomůže i papriková pasta a maďarská klobása
10 nejoblíbenějších jídel pro léto 2022: Kynuté borůvkové knedlíky, grilovaná kuřecí křidýlka i cuketové placičky milují skoro všichni
Hodnocení 132× Lečo je výborný letní pokrm, který je nejlepší z čerstvých rajčat, paprik a cibule. Díky mrazničce si lečo můžeme vařit po celý rok
Hodnocení 580× Z rajčat, paprik a cibule vaříme oblíbené lečo. Jak ho nejlépe zavařit na zimu? Poradíme spolehlivé postupy
Hodnocení 52× Lečo je nejlepší z dobře vyzrálých rajčat, pěkně vybarvených paprik a nové cibule. Letní vaření si bez něj těžko představíme
Retro okénko: Sýrové smaženky přijdou k chuti i dnes. Aby byly křupavé, je důležité použít správné množství strouhanky
Iva Kubelková si postavu udržuje trikem, který používá už 25 let: Díky tomu si můžu dopřát, co chci, kdy chci, říká moderátorka