Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
Hned měkké kokosky: Voní tvarohem a vanilkou a podle tohoto receptu si je zamilujete na první kousnutí
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat řeckou musaku? Tradiční řecký vrstvený pokrm je plný masa a zeleniny
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
Královské chutě: Britský král Karel III. zakázal francouzskou lahůdku foie gras a miluje musaku se zvláštní ingrediencí
Broskvový páj: Jeden z nejlepších letních ovocných koláčů vyžaduje křehké těsto, šťavnaté broskve a trochu skořice pro chuť
Pikantní utopenci podle Ostravskeho Gastrošefa: Influencer ukázal nejen fígl na přípravu cibule do nakládané klasiky