Náš život s celiakií: Crinkles à la pracny jsou krásně vláčné uvnitř, křupavé na povrchu a perfektně drží tvar
Svatoštěpánská pečeně korunuje Vánoce: Šťavnaté maso protkané špekem zdobí vejce. Podle tradice zajistí zdraví a hojnost
5 foto Hodnocení 1× Jak udělat řeckou musaku? Tradiční řecký vrstvený pokrm je plný masa a zeleniny
Dokonalá musaka s jehněčím masem: Podle receptu šéfkuchařky Marianthi bude chutnat jako v řecké taverně
Pravá řecká musaka krok za krokem. Důležitý je „vypocený“ lilek, tajemství lahodné chuti pak spočívá ve správném výběru masa a koření
Královské chutě: Britský král Karel III. zakázal francouzskou lahůdku foie gras a miluje musaku se zvláštní ingrediencí
Znojemský nálev na okurky: Základem je správný poměr vody, octa a cukru, lehce pikantní chuť dodá křen
Palačinky jianbing z čínského tržiště jsou tenoučké jako papír a plněné slanými krekry, křupavou slaninou a čerstvou zeleninou