Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
7 foto Hodnocení 3× Druhy tepelných úprav: Některé potraviny připravíme i kombinací několika metod
Otestovali jsme jednoduchý domácí trik, jak se zbavit samolepek z nádobí: Obyčejná izolepa dokáže zázraky
7 foto Hodnocení 5× Silikonové formy jsou převratnou novinkou. Jaké jsou výhody a nevýhody silikonu?
6 foto Hodnocení 21× Jak nabrousit nože a udržet je ostré co nejdéle? Rady a tipy nejen pro začátečníky
7 foto Hodnocení 149× Kolik sklenic je potřeba k zavaření 10 kg okurek? Záleží nejen na jejich plnění
9 foto Hodnocení 3× Jak poznat správně rozpálenou pánev? Podle čeho se řídit a co nám v tom pomůže
Jak vyčistit připálený hrnec i bez chemie: Pomůže obyčejná sůl, jedlá soda, dřevěný popel i coca-cola
Sedm tipů, jak ušetřit v kuchyni: Vyplatí se poschoďové pečení, využívání zbytkového tepla i rychlovarná konvice
Hodnocení 20× Jak narovnat dřevěné prkénko. Jednoduchá rada nám ho pomůže uvést do původního stavu
Hodnocení 50× Jak ohřát omáčku. Některé omáčky se velmi snadno připalují. Jednoduché rady nám ohřívání usnadní
Oharková omáčka je klenotem jihomoravské kuchyně: Sladkokyselá chuť, zjemněná smetanou, skvěle ladí k plátku hovězího