Nádivkový beránek
Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit do beránkové formy a upéct. Netradiční pojetí jistě překvapí svou chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Moje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Nejnovější recepty
Krůtí roláda s okurkou
Přidáno před 9 hodinami
Smažený květák v těstíčku s nivou
Přidáno před 15 hodinami
Krokety ze zbylého vařeného masa a zeleniny
Přidáno před 17 hodinami
Borůvkový tunel
Přidáno před 17 hodinami
Dlabaný jablečný dortík
Přidáno před 18 hodinami
Křehký koláč s mákem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Kořeněná černá čočka s mrkví
Praevka před 33 minutami
Salát Coleslaw
Kajkajak před 8 hodinami
Babiččina žemlovka s jablky a bez rozinek
Standa67 před 14 hodinami
Cuketová buchta
Janet.P před 15 hodinami
Jednoduché punčové řezy
AdyCha před 16 hodinami
Utopenci - ráno naložit, večer baštit
krrkk před 17 hodinami
Jednoduchý banánový chlebíček
nelinka62 před 18 hodinami
Drožďová polévka
Kajkajak před 18 hodinami
Pórková polévka
MichalRaby před 19 hodinami
Likér z aronie
jana.kulkova před 20 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
kopřivy,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.