Nádivkový beránek
Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit do beránkové formy a upéct. Netradiční pojetí jistě překvapí svou chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Moje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Nejnovější recepty
Lilek s bazalkovým dipem
Přidáno před 1 hodinou
Veka z kefíru
Přidáno před 1 hodinou
Nejlepší povidla
Přidáno před 7 hodinami
Vepřová panenka na žampionech se špenátem
Přidáno před 11 hodinami
Tagliatelle s cuketou a rajčaty
Přidáno před 21 hodinami
Cizrnové kari s kokosovým mlékem
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Tvarohový koláč s ostružinami
A.dus před 39 minutami
Ovocný koláč podle Josefa Maršálka
monona před 47 minutami
Pomazánka z hokkaido dýně, s pažitkou a křenem
ZboSy před 1 hodinou
Těsto na pizzu
Irenag před 1 hodinou
Hráškový krém z konzervy
Atairka před 2 hodinami
Housky nebo rohlíky
Ilunka před 2 hodinami
Pečená švestková povidla
Pajuse před 3 hodinami
Asijský salát s rýžovými nudlemi
TondaJ před 3 hodinami
Zdravé banánové palačinky ze dvou ingrediencí
Miloslavasejkorova před 3 hodinami
Chutné vafle
olivkao2015 před 4 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
kopřivy,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře (1)
K receptu nejsou žádné komentáře.