Nádivkový beránek
Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit do beránkové formy a upéct. Netradiční pojetí jistě překvapí svou chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Moje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Nejnovější recepty
Dvoubarevné hvězdičky
Přidáno před 6 hodinami
Roláda s pečeným čajem
Přidáno před 15 hodinami
Losos podle Marka Raditsche
Přidáno před 16 hodinami
Vaječná omeleta s tuňákem, sýrem a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Pomerančové cukroví
Přidáno před 17 hodinami
Jehněčí guláš s kapií
Přidáno 3. 12. 2025 21:27:00
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Biskupský chlebíček II
káťa před 2 hodinami
Pomazánka "Uheráček"
Kajkajak před 3 hodinami
Krupičná kaše
Kajkajak před 4 hodinami
Vločková kaše
Kajkajak před 4 hodinami
Těstoviny s omáčkou ze špenátu a čerstvého smetanového sýru
poirotka před 5 hodinami
Kakaová roláda V2
Ketynna před 6 hodinami
Nejlepší marokánky
kocourer před 6 hodinami
Rumové kuličky s kokosem
Jarrmila před 7 hodinami
Vanilkové rohlíčky ořechové
Susanna před 7 hodinami
Vepřová plec se zeleninou na smetaně
Sahula před 7 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
kopřivy,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.