Nádivkový beránek
Beránek by neměl na velikonočním stole chybět. Pokud však nejste příznivci sladkého, můžete upéct beránka slaného. Nádivku z uzeného masa, kopřiv a rohlíků stačí vložit do beránkové formy a upéct. Netradiční pojetí jistě překvapí svou chutí.
Postup přípravy
Zveřejněno 15. 4. 2025
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Moje poznámka
Nádivkový beránek
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/zpx8Z
Nejnovější recepty
Bezlepková sádlová srdíčka
Přidáno před 16 hodinami
Likérové kávy
Přidáno před 21 hodinami
Lískooříškové kuličky
Přidáno před 22 hodinami
Kroupové rizoto s liškami a špekem podle Jana Punčocháře
Přidáno před 23 hodinami
Máslová vánočka s rozinkami
Přidáno 11. 12. 2025 21:55:54
Ráďův vánoční bramborový salát
Přidáno 11. 12. 2025 21:44:40
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Piškotový korpus
Michal19 před 29 minutami
Masová paštika
Nanina před 1 hodinou
Vosí hnízda
kolarz90 před 9 hodinami
Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Sahula před 10 hodinami
Polévka z hlívy ústřičné à la dršťková
H33inrich před 12 hodinami
Mramorová bábovka jak ji dělá moje babička
Slaninova.L. před 12 hodinami
Kapustová polévka
Topmoni před 13 hodinami
Ořechovo-jablečný koláč II
jliv22 před 13 hodinami
Hrníčková bábovka
karolinanenickova10 před 13 hodinami
Suroviny:
rohlík,
maso uzené,
kopřivy,
mléko,
vejce,
sůl,
pepř mletý,
ořech muškátový,
máslo,
mouka hrubá
Komentáře
K receptu nejsou žádné komentáře.