Slaná snídaňová pánvička neboli Country Breakfast Skillet: Americká klasika se slaninou a vejci zasytí na celé dopoledne
Jak na nejlepší houbovou smaženici: Kouzlo dokonalé chutí tkví ve správném smažení i jednoduchém ochucení
Jak správně mýt ovoce a zeleninu, abychom je zbavili špíny i bakterií? Pomůže obyčejný citron i lázeň s jedlou sodou
Rady zahradnice Andrey: Fleků na paprikách se zbavíte snadno, způsobit je můžete třeba špatným zaléváním
Dodržování bezpečnosti v kuchyni může zachránit život: Stačí poslouchat několik rad a předejdete zraněním i pobytu v nemocnici
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni
Gin s tonikem dřív sloužil jako lék. Dnes byste museli vypít 67 litrů oblíbeného nápoje, a malárii stejně neporazíte
Jak udělat špenát z kopřiv? Na jemnou jarní přílohu k masu stačí jen pár ingrediencí, zahustí ji vejce a ochutí pár kostiček špeku
Vepřové španělské závitky: Ve šťavnatém mase se ukrývá lehce pikatní náplň a chutě se vzájemně propojí k nebeské dokonalosti