Dršťková polévka krok za krokem: Voní paprikou a česnekem a chutná tak, jak si ji pamatujete z dřívějška
Maďarské lečo z cukety - dokonalý způsob, jak zpracovat letní úrodu. S klobásou a párečky zachutná i milovníkům masa
Oblíbená španělská snídaně ze staršího pečiva: Opečený chléb potřený olivovým olejem a rajčaty je levná delikatesa
4 foto Prosluněné Toskánsko je rájem gurmánských zážitků. Tahle místní rajčatová polévka s bílým chlebem nemá chybu
Kosmetika ze spíže: Okurkové slupky na pleť, soda na vlasy a brambory na ruce. Co ještě využít z kuchyně?
Zdravé tuky ve stravě dětí: Dodají energii, udržují tělesnou teplotu a zajišťují vstřebávání vitamínů
Jak připravit dokonalou holandskou omáčku? Fantastickou chuť a sametově hebkou konzistenci zaručí správné šlehání másla