Katův šleh z panenky podle Kuby z MasterChefa: Základem je dobře opečené maso a spojení kečupu s hořčicí
Hell’s Kitchen Česko 2025: Jan Punčochář nabídne soutěžícím vlastní recepty, vítěz si odnese miliony i práci v nové restauraci
Kynuté křupavé preclíčky jako za starých časů: Na první postní neděli jsou jako stvořené a návštěvy je ocení
Hodnocení 92× Šestá a poslední postní neděle, Květná, je i v kuchyni ve znamení pučících a mladých rostlin
Kočičí svatba neboli šoulet: Levné staročeské jídlo z hrachu a krup skvěle vylepší kousek uzeného masa či slaniny
Krvavá bába neboli Švajnfest: Krkonošský bramborák ze zabijačky má jednu netradiční přísadu, která jej i zajímavě obarví
13 foto Zhroucený manažer, špína u příborů i Picasso v kuchyni. Pohlreich opět hledal nejlepší restauraci u nás
Pikantní květák se zastřenými vejci (vhodné pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 45 min