Jak na domácí vegetu? Vynikající kořenicí směs bez éček si zvládnete připravit sami a zužitkujete do ní i úrodu ze zahrádky
Jak na nejlepší zálivku na rajčatový salát: Tento poměr surovin zajistí perfektní chuť, která nezklame
Pět nápaditých školních svačinek, které jsou hravé, zdravé a tak chutné, že je děti zbaští do posledního drobečku
5 foto Rozlitý džus ani trocha hluku je nerozhází: Tyhle pražské restaurace a kavárny jsou na spořádané i neposedné děti připraveny!
20 foto Sůl a řepa: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Fermentované brambory a mrkvový kečup nejsou pro každého
Galantnost nesmí zemřít, říká odborník na etiketu Ladislav Špaček. Připomíná také, kdo si v restauraci sedá první a kdo platí
56 foto Šéfkuchař restaurace Tomáše Hanáka nám prozradil fígle, jak na jejich legendární smažák s medem
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!