Slaninová pomazánka: Lahodné pohoštění jen ze čtyř surovin je hotové raz dva, výraznou chuť zařídí oblíbený sýr
Jak na tu úplně nejlepší česnekovou pomazánku? Tvaroh může nahradit lučina, strouhaný sýr dodá další rozměr chuti
Zdravé Vánoce našich prababiček: Dětem se dávaly panenky z ovoce, k snídani melta a místo bonbonů oříšky
Video Hodnocení 1× Ochutnejte marcipánovou štólu ve tvaru bábovky. Vánoční zázrak ukáže videonávod
Holka u plotny peče: Jednoduché tvarohové těsto jen ze 4 surovin využijete na štrúdl i šátečky a nikdy se neomrzí
Podle tohoto receptu pečeme štrúdl už léta. Levné jogurtové těsto na závin je tenké, pružné a nikdy se netrhá
Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
7 foto Kdy přidat do těsta na mazanec rozinky a mandle? Díky těmto trikům rozinky neklesnou dolů a mandle se nespálí
21 foto Buchty po ránu: Šneky s pudinkem a rozinkami z plundrového těsta podle Josefa Maršálka jsou krásně vláčné a nadýchané
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta
Jak správně ochutit mazanec? Patří do něj hlavně rozinky a mandle nebo citronová kúra, voňavého koření stačí jen špetka
8 foto Hodnocení 150× Blíží se čas pečení velikonočního mazance. Kolik se dává rozinek do těsta?
6 foto Hodnocení 29× Proč se namáčí rozinky v rumu? Budou příjemně měkké a provoní řadu moučníků
Retro okénko: Tyčinka Studentka stála kdysi 2,50 Kčs. Dobrota plná rozinek byla první zdravou, dnešními slovy „fitness“ tyčinkou
5 foto Hodnocení 110× Jak péct biskupský chlebíček? Moučník je plný rozinek, ořechů a kandovaného ovoce
Mini štóly jako cukroví: Z tvarohového těsta jsou neuvěřitelně vláčné a vydatně posypané cukrem se rozplývají na jazyku
6 foto Hodnocení 185× Jak nejlépe uchovat upečenou vánočku? Vyzkoušejte 5 tipů pro správné skladování
Panettone místo vánočky: Slavný italský moučník voní kandovaným ovocem a díky trojitému kynutí je nadýchaný jako peříčko
Vánoční štóla: Německý symbol Vánoc pochází z Drážďan, ta pravá drážďanská je s kandovaným ovocem a voní máslem
17 foto V bábovce Václava Kopty nechybí ořechy ani poleva: Je tak skvělá, že ji většinou sním celou sám, říká herec a moderátor
Výborný rychlý jablečný štrúdl bez kynutí: Nadýchané těsto a šťavnatá náplň tvoří dohromady dokonalou dvojici
Africké bobotie: Zapečená směs z mletého masa, koření, rozinek a mangového čatní je nezvyklá kombinace, ale chutná skvěle
Nebezpečný hit mezi školáky: Energetický nápoj má tolik kofeinu jako tři espressa, dětem hrozí arytmie, varuje odborník
6 foto Teď vaří děda: Příběh kuchaře, který šel do učení ve 14 letech a vaří dodnes. Jeho nudle se zelím a uzeným si zamilujete
Čočkový salát s citronovým dresingem může pomoci zahnat kocovinu. Obsahuje totiž látky, které si umí s alkoholem poradit