Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 839 kJ / 4 264 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 99,21 g |
Tuky | 173,52 g |
Vláknina | 25,95 g |
Cholesterol | 548 mg |
Sodík | 430 mg |
Sůl | 0,92 g |
Sacharidy | 563,30 g |
Postup přípravy
Krok 1: Mouku, cukr, vejce, mléko, skořici, prášek do perníku, sodu, džem a olej v míse smícháme.
Krok 2: Přidáme rozinky a vše nalijeme do předem vymazaného a vysypaného pekáče.
Krok 3: Vršek ozdobíme plátky mandlí. Vložíme do trouby a pečeme asi 40 minut při 160°C. Nakonec pocukrujeme.
Zveřejněno 20. 2. 2019
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Rozinkový - litý perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kq8R
Moje poznámka
Rozinkový - litý perník
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/Kq8R
Nejnovější recepty
Toust s brokolicí zapečený v troubě
Přidáno před 59 minutami
Sekaná s červenou řepou, hráškem a kukuřicí
Přidáno před 1 hodinou
Patizonové placičky s rajčatovým salátem
Přidáno před 1 hodinou
Makovec bez vajec s ostružinami
Přidáno před 2 hodinami
Zavařený základ na lečo
Přidáno před 2 hodinami
Jemně pikantní papriky
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Přesnídávka jablečná
HancaSvarc před 8 minutami
Nepečený jablečný dort
RNRNH před 14 minutami
Tvarohová bábovka od Dity P.
chameleon před 2 hodinami
Besan barfi (indický dezert z cizrnové mouky)
AndreaMachacova před 13 hodinami
Snadná vaječná pomazánka
Topmoni před 15 hodinami
Buchtičky s krémem
vercuchle před 15 hodinami
Babiččiny blbouny
MarieBrozova před 16 hodinami
Minipizzy jedna radost
vladhn před 16 hodinami
Cuketová krémová polévka
eva.kortanova.ez@volny.cz před 17 hodinami
Croissanty s nuttelou
hustaliska před 18 hodinami
Tématické fráze:
recepty na lity perník,
litý perník,
rozinkovy džem recept,
pernik lity soda
Suroviny:
mouka hladká,
cukr moučkový,
vejce,
mléko,
olej,
prášek do perníku,
soda jedlá,
džem,
skořice mletá,
rozinky,
lupínky mandlové,
tuk,
mouka hrubá,
cukr moučkový
Komentáře (3)