V létě frčí v Maďarsku studené ovocné polévky gyümölcsleves. Ta s višněmi a lesním ovocem chutná božsky
Přehled supermarketů, které zůstanou otevřené během svátků 5. a 6. července, a jak si poradit s online objednávkou
Pečeme s Ivou: Rozmarýnem vonící slané tyčky jsou snadno a bleskově připravené i upečené. Hodí se i jako pohoštění k vínu
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
Dušená vepřová plec s kapustičkami je báječně šťavnavá, vůni dodá rozmarýn a skvělou chuť česnek a cibule
Pečená krůtí stehna budou křehká a štavnatá díky marinování, jemnou chuť a vůni jim dodá česnek a čerstvý rozmarýn
Pěstování bylinek na jednom stanovišti: Rozmarýn a tymián mají rádi slunečné aranžmá, v polostínu se daří majoránce nebo kerblíku
Byliny v kuchyni: V únoru můžeme zasít šalvěj, mátu, majoránku i tymián. Stačí nám i balkon nebo obyčejný okenní parapet
Hodnocení 11× Jak připravit bylinkový ocet. Postup je snadný, aromatické octy se hodí k dochucování jídel a salátů
Hodnocení 27× Rozmarýn se v kuchyni uplatní hlavně při grilování a pečení tučnějšího masa. Ale využijeme jej i při nakládání sýrů
Máta, rozmarýn, pažitka... Které bylinky by neměly chybět na vašem parapetu nebo terase a jak je využít?
Plněná kuřecí prsa: Špenát, šunka, niva či omeletka zajistí masu šťavnatost a na talíři se budou krásně vyjímat